Onze sponsoren

Draagt u dit geweldige initiatief ook een warm hart toe en/of wilt u uw naamsbekendheid vergroten onder onze fietser, meld u dan HIER aan om sponsor te worden! 

Oplossingen voor garantieclaims 

Fabrikanten stellen steeds meer eisen aan de kwaliteit van garantieclaims en het invullen wordt dus steeds meer specialistenwerk.  MH Tech kan u daarbij van dienst zijn door de claims zo in te vullen dat er geen reden meer is om hem af te wijzen vanwege ontbrekende informatie. Er is bij MH Tech genoeg expertise om dit werk van u over te nemen met als groot voordeel dat u deze diensten kunt inhuren op maat.

Jan Brinkman 


Jan Brinkman in Dronten is hét adres voor alles op het gebied van fietsen. De fietsenzaak heeft een ruime collectie tweewielers en accessoires. De gedreven medewerkers nemen de tijd voor hun klanten; er is veel aandacht voor persoonlijk advies en service. TD Sportswear


Je sport graag met anderen. Je wilt graag een professionele indruk maken. Maar dit is lastig als iedereen in een andere outfit verschijnt. Laat jouw evenement, bedrijf, vereniging of fietsgroep met unieke teamkleding opvallen! Onze professionele ontwerpers staan klaar om je team in stijl aan te kleden. Twijfel niet en bekijk hoe wij samen met jou je sportkleding ontwerpen. 


Keurslager Klaver, Dronten & Lelystad!

Een slagerij met vaklieden, passie en puur en verantwoord vlees. Wij van Keurslagerij Klaver met vestigingen in Lelystad en Dronten geven u graag een voorproefje van onze producten en aanbiedingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk stukje rundvlees of kippenvlees van de boerderijkip?


De beste vakantie is een fietsvakantie bij Casa Ciclismo!

 Je kunt nu samen met voormalig profwielrenner Lieuwe Westra een onvergetelijke en gepersonaliseerde fietservaring in Spanje beleven. Onze ruime villa met 5 slaapkamers is geschikt voor maximaal 10 personen en biedt u alle faciliteiten, van een privézwembad tot fietsenstalling. Tijdens uw verblijf begeleidt Lieuwe uw ritten door de Costa Blanca, waar hij ook in het verleden heeft gewoond en getraind als profwielrenner.


HediBouw is hét bouwbedrijf van Flevoland  

HediBouw is hét bouwbedrijf van Flevoland voor agribouw, woningbouw en bedrijfsbouw. Wij staan voor het centraal stellen van klantwensen, het meedenken in de beste oplossing en het bieden van uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs.


't Raedthuys Dronten

In 't Raedthuys kun je genieten van een heerlijk glas wijn, speciaal biertje, glas whisky of een lekkere verse maaltijd. Loop gewoon gezellig binnen en proef de sfeer. Voor een vers gezet bakje koffie of een lekkere Lunch ben je natuurlijk ook altijd welkom!.


The only challenge left is yourself!

Infinito Cycling bouwt haar wielen zelf handmatig in Nederland! Alle verschillende carbon en aluminium velgen worden voor de verschillende doeleinden (race, mtb, cross en track) met de eigen Infinito naaf (of iedere andere gewenste naaf) en de beste spaken opgebouwd. Zo is er volledige controle op de juiste spaakspanning en kwaliteit van de wielsets. Ook de profs kiezen steeds vaker voor Infinito, de wielsets met de beste prijs-kwaliteit verhouding. "Infinito wielen voor het beste contact met de weg!"


 No Krush..No Glory

Wij staan voor high-end, full carbon roadbikes en mountainbikes. Met Krush wordt een fiets van (bewezen) topkwaliteit nu ook betaalbaar! Al onze frames, wielsets en overige onderdelen zijn gemaakt van zeer hoogwaardig carbon. Dit resulteert in sterke, maar vooral ook hele lichte fietsen! Daarnaast worden onze fietsen niet geverfd of gespoten, dus: What you see, is what you get! Puur carbon.


Kijk eens op de webshop en stel je eigen fiets samen!! 

FarmBikes


FarmBike is importeur en dealer van FATlab en Roadlab in Nederland. FarmBikes heeft een eigen werkplaats en alles in eigen beheer op locatie in Swifterbant. Farmbikes levert o.a. de Fatbike die perfect is als terreinfiets voor boeren, loonwerkers, fruittelers, boomkwekers en boswachters. Maar Farmbikes levert ook prachtige titanium racefietsen onder de naam Roadlab. 

Kijk eens op de website voor het brede aanbod! 


Centrum Fysiotherapie

Centrum Fysiotherapie is al meer dan 45 jaar een vertrouwd adres voor fysiotherapie in de gemeente Dronten. 

Centrum Fysiotherapie is een maatschap tussen Hans Driesman, Jasper de Groot, Herman van Someren
en Dennis Wolsing. Zij worden ondersteund door een ervaren team van 16 collega`s.


Wij hebben 3 vestigingen in Dronten, 1 in Swifterbant en 1 in Biddinghuizen.